Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij Museum Huis Doorn

Museum Huis Doorn kan bestaan dankzij de toegewijde inzet van meer dan 180 vrijwilligers. Wil je ook vrijwilliger worden? Je bent van harte welkom.

Wij hebben vacatures voor:

Samen met de 180 vrijwilligers kun jij ervoor zorgen dat Museum Huis Doorn open kan blijven. Onze vrijwilligers zijn collegiaal, enthousiast, gastvrij en representatief.

Doordat iedereen minimaal één dagdeel in de week beschikbaar is en soms ook in het weekend wil werken, zorgen we er altijd voor dat het rooster rond komt.

Denk je dat jij binnen dit team past? Bekijk hiernaast de verschillende taakgroepen. Ben jij geïnteresseerd? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

De vrijwilligersraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de vrijwilligers. Zij vertegenwoordigt de vrijwilligers in de  organisatie. Met haar inspraak en adviezen levert de raad een bijdrage aan een zorgvuldige besluitvorming door de directie over beleidsaangelegenheden of uitvoeringszaken, voor zover zij specifiek van invloed zijn op het vrijwilligerswerk.

"Bezoekers rondleiden is leuk, leerzaam en het geeft veel energie!"

Rob Leenheer

Rondleider

"Na mijn leuke stage ben ik gebleven, het is fantastisch om huidige en nieuwe generaties op een creatieve en moderne manier kennis te laten maken met onze interessante geschiedenis. Zo maak ik de verhalen graag visueel en aantrekkelijk via social media."

Jaël Buteijn

Social media

"Leerlingen iets bijbrengen wat in de lesstof niet te vatten is, maakt dit werk heel interessant"

Charlotte Pril

Educatie
Direct aanmelden

Ben je enthousiast en wil je vrijwilliger worden bij Museum Huis Doorn? Vul dan via onderstaande knop het aanmeldformulier in. Hierop kun je aangeven welke taakgroep je voorkeur heeft. Een oriënterend gesprek over de mogelijkheden is uiteraard ook mogelijk. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

MUSEUM HUIS DOORN maakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Zien en doen

Bezoek ons online