Van kindertours tot speurtocht!

Ontdek wat er te beleven is voor kinderen

Kinder audiotour

Senta, het hondje van keizer Wilhelm neemt de kinderen mee door het huis en ze bekijken het vanuit zijn ogen. Wie was Senta's beroemde baasje en waarom was hij hier in Nederland? De kinderaudiotour is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, maar is ook voor jongere kinderen leuk om te volgen. De audiotour is gratis bij de balie in het huis te downloaden en te beluisteren vanaf je telefoon of tablet.

TS 20180213 Rondleiding Jeugd 182

Familierondleidingen en speurtochten

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen worden regelmatig speciale familerondleidingen en/of speurtochten voor kinderen in het museum georganiseerd. Kijk voor actuele mogelijkheden naar de agendaberichten.

Parkspeurtocht

Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. onderhoudswerkzaamheden!

Tijdens de openingstijden van het museum, kunnen kinderen met hun (groot)ouders de familiespeurtocht door het park en de keuken van het Huis volgen om 'Het geheim van de Keizer' te ontrafelen. Deze speurtocht duurt circa 1 uur. Kosten € 3,50 per kind inclusief een prijsje voor de slimmeriken die het geheim ontrafelen. De speurtocht is te koop bij de kassa in het poortgebouw. Voor meer informatie, zie familiespeurtochten.nl De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online