Van kindertours tot speurtocht!

Ontdek wat er te beleven is voor kinderen

TS 20230529 Zomerfeest

Zomerfeest

Geniet met het hele gezin van een dag vol leuke en historische activiteiten in het park van Huis Doorn! Tijdens het zomerfeest van Museum Huis Doorn zijn er verspreid over het landgoed allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Kinder audiotour

Senta, het hondje van keizer Wilhelm neemt de kinderen mee door het huis en ze bekijken het vanuit zijn ogen. Wie was Senta's beroemde baasje en waarom was hij hier in Nederland? De kinderaudiotour is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, maar is ook voor jongere kinderen leuk om te volgen. De audiotour is gratis bij de balie in het huis te downloaden en te beluisteren vanaf je telefoon of tablet.

Kinderactiviteiten-Huis-Doorn

Familierondleidingen Senta

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen worden regelmatig speciale familerondleidingen georganiseerd. Indien er een familierondleiding beschikbaar is dan kunt u via onderstaande button tickets reserveren.

TS 20180213 Rondleiding Jeugd 182

speurtochten voor kinderen

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen worden regelmatig speciale speurtochten voor kinderen in het museum georganiseerd. Kijk voor actuele mogelijkheden naar de agendaberichten.

Parkspeurtocht

Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. onderhoudswerkzaamheden!

Tijdens de openingstijden van het museum, kunnen kinderen met hun (groot)ouders de familiespeurtocht door het park en de keuken van het Huis volgen om 'Het geheim van de Keizer' te ontrafelen. Deze speurtocht duurt circa 1 uur. Kosten € 3,50 per kind inclusief een prijsje voor de slimmeriken die het geheim ontrafelen. De speurtocht is te koop bij de kassa in het poortgebouw. Voor meer informatie, zie familiespeurtochten.nl De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online