Van kindertours tot speurtocht!

Ontdek wat er te beleven is voor kinderen

Kinder audiotour

Senta, het hondje van keizer Wilhelm neemt de kinderen mee door het huis en ze bekijken het vanuit zijn ogen. Wie was Senta's beroemde baasje en waarom was hij hier in Nederland? De kinderaudiotour is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, maar is ook voor jongere kinderen leuk om te volgen. De audiotour is gratis bij de balie in het huis te downloaden en te beluisteren vanaf je telefoon of tablet.

Speurtocht Werken voor de hoge heer

Zo'n 100 jaar geleden woonde in Huis Doorn de Duitse ex-keizer Wilhelm II. De ex-keizer had heel veel personeel in dienst: koks, dienstmeisjes, huisknechten, tuinmannen, chauffeurs en nog veel meer! Hoe was het om 100 jaar geleden voor een ex-keizer te werken? Welk werk deed het personeel? Ontdek het tijdens de familiespeurtocht. De speurtocht is verkrijgbaar bij de kassa in het poortgebouw en kost
€ 2,50 per kind.

Parkspeurtocht

Tijdens de openingstijden van het museum, kunnen kinderen met hun (groot)ouders de familiespeurtocht door het park en de keuken van het Huis volgen om 'Het geheim van de Keizer' te ontrafelen. Deze speurtocht duurt circa 1 uur. Kosten € 3,50 per kind inclusief een prijsje voor de slimmeriken die het geheim ontrafelen. De speurtocht is te koop bij de kassa in het poortgebouw. De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Zien en doen

Bezoek ons online