Parkeren

Route & parkeren

Je vindt Museum Huis Doorn aan de Langbroekerweg 10 in Doorn.
(Voer in het navigatiesysteem Langbroekerweg 8 in!)

Eigen vervoer

  • A12 vanuit Arnhem afslag Maarsbergen/Leersum. Richting Doorn/Leersum, bij rotonde Leersum rechts richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn links af Langbroekerweg.
  • A12 vanuit Utrecht afslag Maarn/Doorn. Richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn rechtdoor Langbroekerweg.

Routebeschrijving via Google Maps

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Langbroekerweg naast het Poortgebouw. Een deel van het parkeerterrein is gereserveerd voor bezoekers van het museum en het tentoonstellingspaviljoen. Dat deel is afgesloten met een slagboom. Bij aankoop van een toegangsbewijs of registratie van je Museumkaart ontvang je bij de kassa in het Poortgebouw een gratis uitrijmunt.

Bezoekers die uitsluitend het park bezoeken kunnen voor  € 5,00 euro een uitrijmunt kopen bij de kassa, tijdens de openingstijden van het museum.  Of parkeren op de buitenring van de parkeerplaats waar een parkeerschijf verplicht is.

Openbaar vervoer

  • Neem vanaf station Driebergen-Zeist buslijn U-OV bus 56 richting Wijk bij Duurstede en stap uit bij bushalte Huis Doorn. Of neem buslijn 50 vanuit Utrecht richting Wageningen en stap uit bij bushalte Doorn centrum. Loop naar de kruising en sla rechtsaf de Langbroekerweg in, na ongeveer 250 meter ligt Huis Doorn aan je rechterhand. 

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online