een vorstelijke locatie voor je bijeenkomst

Zoek je een sfeervolle locatie voor een receptie, lezing, vergadering of borrel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Op een van de mooiste locaties van de Utrechtse Heuvelrug ligt in het landschapspark van Museum Huis Doorn het monumentale poortgebouw.  

  • Een unieke locatie, midden in de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
  • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn goede parkeerfaciliteiten.
  •  Onze huiscateraar Brasserie de Oranjerie vervult alle culinaire wensen. Tevens kun je hier terecht met grote gezelschappen.

Museum- of parkbezoek

Combineer je bijeenkomst met een bezoek aan Museum Huis Doorn en het tentoonstellingspaviljoen. En wandel door het prachtige landschapspark inclusief rozentuin. Zo zorg je voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Huur een zaal

Een zaal in het poortgebouw is te huur voor maximaal 10 personen voor € 200,- per dagdeel (4 uur) inclusief onbeperkt koffie en thee. Een lunch is optioneel bij te boeken in de Oranjerie voor € 16,50 p.p.

Arrangementen

Naast het huren van ruimtes, kun je kiezen uit verschillende activiteiten om van jouw vergadering een onvergetelijk event te maken. Van lezing tot fietstocht, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MUSEUM Huis DOORN MAKES WORLD HISTORY PERSONAl

Tickets

Zien en doen

Bezoek ons online