een vorstelijke locatie voor je bijeenkomst

Zoek je een sfeervolle locatie voor een receptie, lezing, vergadering of borrel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Op een van de mooiste locaties van de Utrechtse Heuvelrug ligt in het landschapspark van Museum Huis Doorn het monumentale poortgebouw.  

  • Een unieke locatie, midden in de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
  • Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn goede parkeerfaciliteiten.
  • Bij Brasserie de Oranjerie kunt u terecht voor een lunch of diner (op aanvraag). Tevens kun je hier terecht met grote gezelschappen. U kunt hiervoor contact opnemen met de Oranjerie op het telefoonnummer: 0343-412342.
  • Tegenover het poortgebouw bevindt zich Brasserie Rodestein, ook daar kunt u terecht voor lunch en/of diner. Reserveren: 06 8272 8512

Museum- of parkbezoek

Combineer je bijeenkomst met een bezoek aan Museum Huis Doorn en het tentoonstellingspaviljoen. En wandel door het prachtige landschapspark inclusief rozentuin. Zo zorg je voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Huur een zaal

Een zaal in het poortgebouw is te huur voor maximaal 10 personen voor € 275,- per dagdeel (4 uur) inclusief onbeperkt koffie en thee. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om een lunch te laten verzorgen.

Arrangementen

Naast het huren van ruimtes, kun je kiezen uit verschillende activiteiten om van jouw vergadering een onvergetelijk event te maken. Van lezing tot fietstocht, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online