Speurtocht

Heel 2024

Ontdek het geheim van de keizer! Tijdens de speurtocht over het landgoed van Huis Doorn kom je van alles te weten over het leven van een keizer.

Wat is er leuker dan een mooie en ook nog leerzame ontdekkingstocht door het prachtige park en de keuken van Huis Doorn te ondernemen?
''Het geheim van de keizer'' is een speurtocht met leuke vragen en een prijsje voor de slimmerik die het geheim weet te ontrafelen. De speurtocht duurt circa 1 uur en is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 9 jaar, maar kan door de hele familie gevolgd worden!

De speurtocht is voor € 3,50 verkrijgbaar bij de kassa in het Poortgebouw. Je kunt meedoen aan de speurtocht van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

20230825 111923

Familierondleidingen in de meivakantie

Ontdek vanalles over de beroemde bewoner van Huis Doorn en de dieren in het huis! Wist je dat ex-keizer Wilhelm II een teckel had die Senta heette? Tijdens de voorjaarsvakantie laat Senta zich van haar beste kant zien. Op 25 en 30 en 2 en 9 mei zijn er familierondleidingen gepland. Om 13.00 uur gaat de rondleiding van start.