FROM CHILDREN'S TOURS TO TREASURE HUNT!

Find out what's on offer for children

CHILDREN'S AUDIO TOUR

Senta, Kaiser Wilhelm's little dog takes the children through the House and they see everything from its eyes. Who was Senta's famous owner and why was he in the Netherlands? The children's audio tour is for children aged 7 to 12, but younger children will also enjoy it. The audio tour is available for free at the reception desk in the House and can be listened to from your phone.

Speurtocht Werken voor de hoge heer

Zo'n 100 jaar geleden woonde in Huis Doorn de Duitse ex-keizer Wilhelm II. De ex-keizer had heel veel personeel in dienst: koks, dienstmeisjes, huisknechten, tuinmannen, chauffeurs en nog veel meer! Hoe was het om 100 jaar geleden voor een ex-keizer te werken? Welk werk deed het personeel? Ontdek het tijdens de familiespeurtocht. De speurtocht is verkrijgbaar bij de kassa in het poortgebouw en kost
€ 2,50 per kind.

Parkspeurtocht

Tijdens de openingstijden van het museum, kunnen kinderen met hun (groot)ouders de familiespeurtocht door het park en de keuken van het Huis volgen om 'Het geheim van de Keizer' te ontrafelen. Deze speurtocht duurt circa 1 uur. Kosten € 3,50 per kind inclusief een prijsje voor de slimmeriken die het geheim ontrafelen. De speurtocht is te koop bij de kassa in het poortgebouw. De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Meer informatie

MUSEUM Huis DOORN MAKES WORLD HISTORY PERSONAL