Rondleidingen

Museum Huis Doorn kun je bezichtigen met een rondleiding. De rondleidingen starten meerdere keren per uur en duren ongeveer een uur. De laatste rondleiding start om 16.00 uur.

Op zondagen zijn er geen rondleidingen. Je kunt dan op eigen gelegenheid het Huis bekijken. In ieder vertrek staan zaalgidsen die je vragen kunnen beantwoorden. Er is op deze dagen ook een audiotour beschikbaar die via je eigen smartphone met een QR code start. Wij adviseren om oortjes of koptelefoon mee te nemen!

In het Paviljoen zijn geen rondleidingen, tenzij op afspraak.

Duits en Engelstalige rondleidingen

Van dinsdag t/m zaterdag is er om 11.30 en om 13.30 uur  een Duitstalige rondleiding. Engelstalige rondleidingen worden alleen op aanvraag verzorgd voor groepen vanaf zes personen. 

Special tour Personeelsvertrekken

Bekijk Huis Doorn vanuit een ander perspectief: stap in de schoenen van het personeel van de laatste Duitse keizer Wilhelm II en bezoek tijdens de Special tour Personeelsvertrekken de kamers waar hij zelf nooit kwam.

Reserveer je ticket online

Wil jij de Special tour Personeelsvertrekken volgen? Deze speciale rondleiding vindt elke zondag plaats om 12.00 uur, in de schoolvakanties worden extra rondleidingen gepland, zie daarvoor het reserveringssysteem. Voor deze rondleiding is online reserveren verplicht. Duur: ca. 75 minuten. Tickets: € 17,50 pp.

MUSEUM Huis DOORN MAKES WORLD HISTORY PERSONAl

Tickets

Zien en doen

Bezoek ons online