openingstijden en tickets

Geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur.

Van 2 oktober tot 1 december is het tentoonstellingspaviljoen tijdelijk gesloten.

Zondag 24 december (kerstavond) gaan we één uur eerder open en één uur eerder dicht, openingstijden 24-12 van 12.00-16.00 uur! Tweede kerstdag 26 december is het museum geopend. Eerste kerstdag zijn wij gesloten.

Koop je tickets online of aan de kassa van Museum Huis Doorn. De kassa sluit om 16.30 uur en de laatste rondleiding start om 16.00 uur. Voor de Special tour Personeelsvertrekken is online reserveren verplicht en gelden speciale bezoektijden.

Op zondagen kun je op eigen gelegenheid het Huis bekijken en zijn er geen rondleidingen. Er is op deze dagen ook een audiotour beschikbaar die via je eigen smartphone met een QR code start. Wij adviseren om oortjes of koptelefoon mee te nemen!

Het tentoonstellingspaviljoen is te bezoeken zonder rondleiding.

We zijn alle feestdagen geopend, behalve op Koningsdag, 1e Kerstdag , oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Toegangsprijzen

Volwassenen

Bezoek huis

€ 12,-

 Bezoek Paviljoen (tijdelijk  gesloten)

 €  8,-

Combi huis & Paviljoen (tijdelijk n.v.t.)

€ 15,-

Museumkaart & Vriendenloterij VIP kaart  

Gratis

Vrienden van MHD 

Gratis

Kinderen tot 18 jaar

Bezoek huis

€ 6,50

Bezoek Paviljoen (tijdelijk gesloten)

€ 4,-

Combi huis & Paviljoen (tijdelijk n.v.t.)

€ 8,-

Kinderen tot 7 jaar 

Gratis

CJP

Bezoek huis

€ 8,-

Bezoek Paviljoen  (tijdelijk gesloten)

€ 5,-

Combi huis & Paviljoen (tijdelijk n.v.t.)

€ 12,-

Prijzen Special tour Dienstvertrekken

Volwassenen € 17,50, kinderen van 7 tot 18 jaar € 8,00.  Museumkaart is voor deze special tour niet geldig. Online reserveren is voor deze tour verplicht, reserveer je ticket.

Neem je e-ticket of Museumkaart mee

Print je e-ticket en laat deze scannen bij de kassa. Je kunt je e-ticket ook op je telefoon laten scannen. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Neem deze dan mee. Een kopie van je kaart is helaas niet geldig. Restitutie van aangekochte tickets is niet mogelijk.

Onbeperkt gratis toegang voor vrienden

Word Vriend van het Museum Huis Doorn en krijg gratis en onbeperkt toegang tot het museum, ontvang uitnodigingen voor exclusieve activiteiten en korting in de museumwinkel.

Duits en Engelstalige rondleidingen

Van dinsdag t/m zaterdag is er om 13.30 en om 15.00 uur  een Duitstalige rondleiding. Engelstalige rondleidingen worden alleen op aanvraag verzorgd voor groepen vanaf zes personen. 

Openingstijden park Huis Doorn

Wil je wandelen door de mooie natuur in het park van Huis Doorn? De wandelpaden en tuinen van landgoed Huis Doorn zijn het gehele jaar van 7.00 uur tot 19.00 uur vrij toegankelijk. Vanwege de beveiliging van de historische collectie, de kunstcollectie en het onderhoud van het park is het park vóór 7.00 uur en na 19.00 uur gesloten voor publiek.

Delen van het park zijn tijdelijk afgesloten in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf (de eigenaar van het park). Er is onderzoek gedaan naar boomveiligheid, omdat de gezondheid van meerdere bomen achteruit is gegaan. Hieruit bleek dat meerdere bomen een veiligheidsrisico vormen. Op korte termijn zal er worden gesnoeid. Ook het kappen van meerdere bomen is noodzakelijk vanwege de veiligheidsrisico’s.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online