vrijwilliger Vormgeving, opmaak en DTP

Jouw ontwerp vertelt ons verhaal

Weet jij als geen ander hoe je publiek trekt met visueel aantrekkelijke ontwerpen? Ben je creatief en ben je vaardig met zowel de oude als de nieuwe media? Kom dan als vrijwilliger bij het team Marketing, communicatie en evenementen.

Marketing & communicatie

We beheren de website en social media kanalen, verzorgen en onderhouden persrelaties, ondersteunen en promoten evenementen, ontwikkelen huisstijlmiddelen en drukwerk. We bedenken campagnes rondom de tentoonstellingen en voeren die uit. We versturen persberichten, organiseren rondleidingen voor journalisten, maken folders en nieuwsbrieven. 

Het team

Als vrijwilliger vormgeving, opmaak en DTP ben je onderdeel van het team Marketing, communicatie en evenementen. Samen met andere vrijwilligers, stagiair(e) en vaste medewerker(s) ga je aan de slag om Museum Huis Doorn op de kaart te zetten.

TS 20181104 ParkHuisDoorn 28

Als vrijwilliger marketing,communicatie en evenementen

  • Je werkt samen met het team aan digitale en gedrukte communicatiemiddelen. Denk hierbij aan brochures, folders, posters, flyers, roll-upbanners, social media content. Jouw rol hierin is het vormgeven en opmaken van de middelen.
  • Je geeft de diverse middelen vorm binnen de bestaande huisstijl en past de richtlijnen toe.
  • Je zorgt ervoor dat de middelen aan de eisen van toegankelijkheid doen.
  • Je maakt documenten klaar om te drukken en stemt dit af met de drukker.
Jouw kwaliteiten
  • Je bent creatief.
  • Je hebt werkervaring als DTP’er.
  • Je kent de InDesign, Ilustrator, Photoshop, Acrobat, Word en PowerPoint goed, het is een pré als je ook in Canva kunt werken.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van on- en offlinemiddelen binnen een bestaande huisstijl.
Aanmelden als vrijwilliger

Via de aanmeldknop geef je je gegevens aan ons door. Wij nemen dan contact op en laten z.s.m. weten of er op dit moment vacatures zijn in de vrijwilligersorganisatie. Indien dat niet het geval is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen en benaderen we je zodra er weer mensen nodig zijn.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online