HR

Museum Huis Doorn richt een vrijwilligers HR team op. Doe je mee?

Heb je ervaring in HR? Heb je als recruiter of HR adviseur gewerkt of ben je nog werkzaam op het terrein van personeelszaken en zoek je een leuke vrijwilligersrol? 

Afwisselend takenpakket

De ongeveer 200 vrijwilligers die actief zijn bij museum Huis Doorn zijn werkzaam binnen verschillende taakgroepen zoals, rondleiders, kassa, balie, projecten en educatie.

Binnen het Museum gaan wij ten behoeve van de vrijwilligers een HR-team oprichten. Dit team, dat, ook uit vrijwilligers bestaat, gaat onder meer de volgende taken uitvoeren.

Als HR vrijwilliger....

  • Organiseer je de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers waarbij we ook (beperkte) ruimte hebben voor mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Ontwikkel je ‘binden en boeien’ beleid met als doel de vrijwilligers een interessante toekomst binnen het museum te bieden.
  • Ben je nauw betrokken bij  het opleiden van vrijwilligers en begeleiden van coördinatoren.

    .
Aanmelden als vrijwilliger

Via de aanmeldknop geef je je gegevens aan ons door. Wij nemen dan contact op en laten snel weten of er op dit moment vacatures zijn in de vrijwilligersorganisatie. Als dat niet het geval is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen en benaderen we je zodra er weer mensen nodig zijn.

MUSEUM Huis DOORN MAakt wereldgeschiedenis persoonlijk

Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ons online