VON KINDERFÜHRUNGEN BIS ZUr Schnitzeljagd

Entdecken Sie, was für Kinder los ist

KINDER-AUDIOTOUR

Die Senta, Kaiser Wilhelms Hündin, führt die Kinder durch das Haus und sie betrachten es durch ihre Augen. Wer war Sentas berühmtes Herrchen und warum war es hier in den Niederlanden? Die Kinder-Audiotour ist für Kinder von 7 bis 12 Jahren, macht aber auch für jüngere Kinder Spaß. Die Audiotour ist kostenlos am Schalter im Haus erhältlich und kann vom Telefon oder Tablet aus angehört werden.

Speurtocht Werken voor de hoge heer

Zo'n 100 jaar geleden woonde in Huis Doorn de Duitse ex-keizer Wilhelm II. De ex-keizer had heel veel personeel in dienst: koks, dienstmeisjes, huisknechten, tuinmannen, chauffeurs en nog veel meer! Hoe was het om 100 jaar geleden voor een ex-keizer te werken? Welk werk deed het personeel? Ontdek het tijdens de familiespeurtocht. De speurtocht is verkrijgbaar bij de kassa in het poortgebouw en kost
€ 2,50 per kind.

Parkspeurtocht

Tijdens de openingstijden van het museum, kunnen kinderen met hun (groot)ouders de familiespeurtocht door het park en de keuken van het Huis volgen om 'Het geheim van de Keizer' te ontrafelen. Deze speurtocht duurt circa 1 uur. Kosten € 3,50 per kind inclusief een prijsje voor de slimmeriken die het geheim ontrafelen. De speurtocht is te koop bij de kassa in het poortgebouw. De speurtocht is een initiatief in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Meer informatie

Museum Huis Doorn macht weltgeschichte persönlich

Tickets

Zien en doen

Bezoek ons online