Geopend op
Woensdag - Vrijdag 13 - 17 
Zaterdag - Zondag 12 - 17

header-1

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

huis-doorn-VRIJWILLIGER
Vrijwilliger worden bij Museum Huis Doorn?

Vrijwilligers zijn de kurk waar Huis Doorn op drijft. Dankzij de inzet van180 vrijwilligers is het mogelijk Museum Huis Doorn voor bezoek open te houden. Museum Huis Doorn omvat het rijk ingerichte woonhuis van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, het Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog en een prachtig  landschapspark met historische rozentuin. Vorig jaar bezochten ruim 46.000 bezoekers Museum Huis Doorn. 

Wij zoeken op korte termijn versterking voor de volgende groepen:

  • Bezoekersbalie in het museum: verwelkomen en informeren van bezoekers, het organiseren van de start van de rondleidingen en het houden van toezicht tijdens de openingstijden.
  • Kaartverkoop en informatie: verkopen van entreebewijzen en wegwijs maken van bezoekers.
  • Receptie: beantwoorden van de telefoon,  aannemen van reserveringen,  verstrekken van informatie aan bezoekers en lichte administratieve werkzaamheden.
  • Winkel: beheren van het assortiment van de winkel en verkopen van Huis Doorn-gerelateerde artikelen.
  • Marketing: opzetten en uitvoeren van (ook digitale) marketing- en publiciteitscampagnes.

 

Ook hebben we regelmatig mensen nodig voor de groepen collectiebeheer (onderhouden van collectiestukken), paviljoen, rondleiders en rozentuin.

Van onze vrijwilligers verwachten we een enthousiaste, betrouwbare en  collegiale instelling. Ze werken op een vaste dag, dan wel in roosterdienst, waarbij we uitgaan van een inzet van één dagdeel per week

Als u vrijwilliger wilt worden, klik op de volgende link: formulier, vul de gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We geven u graag een impressie van de taakgroepen en de mensen achter de vrijwilligers.