Geopend op
Dinsdag - Vrijdag 13 - 17 
Zaterdag - Zondag 12 - 17

header-1

Theatervoorstelling 'Twelfth Night'

Theatervoorstelling 'Twelfth Night'

4901_full

Elk jaar is Huis Doorn het decor voor een theatervoorstelling van William Shakespeare. In het kader van de Castle Tour verzorgt TNT Theatre Britain ook in 2017 weer twee voorstellingen in de open lucht op het landgoed van Huis Doorn.

De voorstellingen zijn inmiddels bij een vaste groep liefhebbers bekend. Ze zijn laagdrempelig en we hebben de ervaring dat het onderhoudend, dramatisch en vooral komische voorstellingen zijn die ook graag door scholieren en studenten worden bezocht.

Dit jaar wordt de voorstelling Driekoningenavond opgevoerd (Engelse titel: Twelfth Night, voluit Twelfth Night, or What You Will). Het is een romantische komedie van William Shakespeare, volgens onderzoek geschreven tussen 1599 en eind 1601. De première vond plaats in de grote zaal van de Middle Temple te Londen, op 2 februari tijdens Maria Lichtmis, een feest om het einde van het kerstmisseizoen te vieren. De plot bevat elementen uit het korte verhaal "Over Apollonius en Silla" van Barnabe RichEen komisch meesterwerk.

De uitvoering is in het Engels. 

Datum: 8 september
Aanvang 14:00 en 18:00 uur
Locatie: Landgoed Huis Doorn
Toegangsprijzen: volwassenen € 24,90 (studentenkaart en CJP € 12,54)
Kaartverkoop: www.eventbrite.de of aan de kassa op de dag zelf.