Geopend op
Dinsdag - Vrijdag 13 - 17 
Zaterdag - Zondag 12 - 17

header-1

Schatkamers op de heuvelrug

Arrangement
Schatkamers op de Heuvelrug

Rozentuin01website

Schatkamers op de Heuvelrug 
Museum Huis Doorn en het Von Gimborn Arboretum beheren beiden bijzonder Duits Erfgoed op de Heuvelrug. Een keizer en een inktfabrikant, vonden hun passie in dit gebied en lieten schatkamers na die toeristisch veel belangstelling genieten. Dit cultuurhistorisch en botanisch efgoed komen nu samen in een afwisselend en verrassend arrangement.

Arrangement
De dag start om 10.00 uur met een bezoek aan het Von Gimborn Arboretum. Hier wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers, gevolgd door een rondleiding met een arboretumgids. Aansluitend wordt een lunch geserveerd in de Oranjerie van Huis Doorn. Na de lunch is er een rondleiding met gids in Museum Huis Doorn waar de schatten van de keizer te bewonderen zijn. Na deze rondleiding kan tot 17.00 uur een bezoek gebracht worden aan het Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog en aan het park rondom Huis Doorn.

Meer weten?
Het arrangement ‘Schatkamers op de Heuvelrug’ kost € 29,95 per persoon en is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. Wilt u dit arrangement boeken, stuur dan een e-mail met de gewenste datum en het aantal personen naar reserveringen@huisdoorn.nl.