Geopend op
Dinsdag t/m Vrijdag 13 - 17 
Zaterdag en Zondag 12 - 17

header-1

Locatie huren

Zaalverhuur

TS-20170920-Poortgebouw-157 low res

Een vergadering of bijeenkomst organiseren op een bijzondere locatie?

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering of borrel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Op een van de mooiste locaties van de Utrechtse Heuvelrug ligt in het landschapspark van Museum Huis Doorn het monumentale poortgebouw. Een vorstelijker ambiance kunt u uw gasten niet bieden. Van kleine gezelschappen tot bijeenkomsten van maximaal 100 gasten (voor grote events zie arrangementen). Uiteraard kunt u uw bijeenkomst combineren met een bezoek aan ons bijzondere museum en/of tentoonstellingspaviljoen. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk.

Onze zalen zijn voorzien van presentatie faciliteiten en gratis Wifi. Onze huiscateraar de Oranjerie vervult al uw culinaire wensen. Er zijn goede parkeerfaciliteiten en wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Kluiszaal    Von Ilsemannzaal

              Kluiszaal                                           Von Ilsemann zaal

 

Zaalhuur: 

  • € 200,- huur per zaal per dagdeel (4 uur), met onbeperkt koffie en thee (uit automaat),
  • maximaal 10 personen,
  • Optioneel een lunch voor € 16,50 p.p.


Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact met ons op tel. 0343-421020 of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw gegeven in en wij nemen z.s.m. contact met u op