Geopend op
Dinsdag t/m Vrijdag 13 - 17 
Zaterdag en Zondag 12 - 17

header-1

Natuur en cultuur in Doorn

Arrangement
NATUUR EN CULTUUR IN DOORN

Pinetum 004

Wilt u iets leuks gaan doen met uw familie of zoekt u een leuk thema voor een groepsevenement? Dan is Huis Doorn de plek waar u moet zijn. Samen met u stellen wij graag een interessant en leuk dagprogramma samen, bestaande uit de verschillende activiteiten op het gebied van cultuur en natuur. Tijdens de ontvangst, lunch en afsluiting zorgt de Oranjerie van Huis Doorn voor koffie en/of thee met iets lekkers erbij, een borrel of een heerlijke lunch of diner.

Culturele activiteiten zijn:

  • Een bezoek aan het historische woonhuis van de laatste Duitse keizer onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van een rondleider.
  • Een boeiende lezing over de Eerste Wereldoorlog gevolgd door een bezoek aan het paviljoen Nederland in de Eerste Wereldoorlog.
  • Een al dan niet begeleid bezoek aan de wisseltentoonstelling die op dat moment aanwezig is.

Activiteiten in de natuur zijn:

  • Een (al dan niet begeleide) wandeling door het prachtige, in Engelse landschapsstijl aangelegde park rond Huis Doorn en de historische rozentuin.
  • Een bezoek aan, het vlakbij Huis Doorn gelegen Von Gimborn Aboretum, het erfgoed van de Duitse inktfabrikant Max von Gimborn. Hier treft u op 27 hectaren zo’n 3000 verschillende bomen en struiken uit alle windstreken op aarde aan.
  • Een fietstocht op de prachtige Utrechtse Heuvelrug rondom Huis Doorn.

Samen met u stellen we graag een geheel op uw wensen toegesneden programma samen voor een onvergetelijke dag.

Neem voor het bespreken en samenstellen van uw arrangement contact op met reserveringen@huisdoorn.nl